جهرم

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی

  • 1404/07/28 - 09:59
  • - تعداد بازدید: 218
  • - تعداد بازدیدکننده: 216
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Zrw7

از جهرم تا بازارهای جهانی؛ جهش چشمگیر در صادرات محصولات غذایی

در شش ماه گذشته، ۱۳۶ تن از محصولات غذایی تولید شده در جهرم، از خرما و آبلیمو گرفته تا رب گوجه و انواع ترشی، به کشورهای مختلفی از جمله کانادا، ایتالیا، عراق، بحرین و امارات صادر شده است؛ جهشی که نشان‌دهنده افزایش کیفیت و توان رقابتی صنعت غذایی این شهرستان است.

 

 به گزارش وبدا جهرم، دکتر نیکتا زبردست معاون غذا و دارو دانشگاه با اعلام این آمار گفت: با همت تولیدکنندگان و نظارت دقیق کارشناسان، پتانسیل تولید فرآورده‌های غذایی استاندارد در جهرم به طور چشمگیری افزایش یافته است. در شش ماه اول امسال، علاوه بر مجوزهای داخلی، ۱۹ فقره پروانه بهداشتی ساخت ویژه صادرات نیز توسط این معاونت صادر شده است.

 

 این موفقیت در حالی به دست آمده که حوزه نظارت بر مواد غذایی، با هدف کنترل کیفیت و تضمین سلامت محصولات، به طور مستمر بر ۴۳ واحد تولیدی و پخش در سطح شهرستان نظارت دارد. این واحدها در مجموع دارای ۶۲۵ پروانه بهداشتی فعال برای عرضه محصولات خود در بازارهای داخلی و خارجی هستند.

 

 

  • گروه خبری : غذاو دارو
  • کد خبر : 4016
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سامانه ی گفتگوی آنلاین نیافام