۱۳۹۹ شنبه ۹ اسفند
بهداشت
2 تالار پذیرایی در جهرم اخطاریه پلمب دریافت کردند
در هفته گذشته در جهرم؛ 2 تالار پذیرایی به دلیل بی توجهی به شیوه نامه های بهداشتی اخطاریه پلمب دریافت کردند و 8 واحد صنفی نیز متخلف پلمب شد.
در هفته گذشته در جهرم؛ 2 تالار پذیرایی  به دلیل بی توجهی به شیوه نامه های بهداشتی اخطاریه پلمب دریافت کردند و 8 واحد صنفی نیز متخلف پلمب شد.

به گزارش وبدا جهرم؛ مهندس رضا رحمانیان مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت: 2 تالار پذیرایی در جهرم به دلیل عدم رعایت سقف مجاز جمعیتی در تالار، بی توجهی به فاصله فیزیکی افراد و عدم استفاده از ماسک اخطاریه تعطیلی دریافت نمودند که در صورت عدم رفع موارد گفته شده، ظرف 24 ساعت پلمب خواهند شد.

وی تاکید کرد: طبق دستورالعمل های بهداشتی وزارت بهداشت در مناطق آبی و زرد مجموع خانم ها و آقایان در تالار های پذیرایی به ترتیب 150 و 100 نفر است.

وی با اشاره به پلمب شدن 8 واحد صنفی متخلف در شهرستان گفت: 5 رستوران، یک آرایشگاه مردانه، یک خواربارفروشی و یک نانوایی به دلیل عدم رعایت شیوه نامه های بهداشتی پلمب شده اند.

وی خاطرنشان کرد: پنج رستوران پلمب شده به دلیل عرضه دخانیات (قلیان) پلمب شده اند و در هفته ای که گذشت 500 قلیان از باغ رستوران های شهرستان جمع آوری شده است.
1399/12/03