۱۴۰۱ شنبه ۲۲ مرداد
مردم محوری و بهره مندی از ظرفیت های مردمی در نظام اداری
🔻معاونت پژوهشی مرکز آموزش مدیریت دولتی در راستای مدیریت شبکه های علمی در جهت تولید و انتقال دانش در حوزه نظام اداری و اداره امور عمومی و با درک اهمیت بهره مندی از ظرفیت های مردمی در اداره کشور که به خوبی در بیانات مقام معظم رهبری و برنامه تحولی دولت به آن اشاره شده است، در نظر دارد، شماره چهاردهم فصلنامه تخصصی«مطالعات و پژوهش های اداری» را به موضوع «مردم محوری و بهره مندی از ظرفیت های مردمی در نظام اداری» اختصاص دهد. محورهای موضوع به شرح ذیل می باشد:
🔹مشارکت سازمان های مردم نهاد در امور قابل واگذاری در حوزه خدمات عمومی؛
🔹 تسهیل گری و حمایت از سازمان های فعال در حوزه خدمات عمومی؛
🔹 توانمند سازی نهادهای مردمی؛
🔹 بهره وری و عدم تمرکز در ارائه خدمات عمومی؛
🔹 اعتمادسازی عمومی و ارتقاء انگیزش در جامعه با مشارکت مردمی؛
🔹 نهادینه سازی گفتگو موثر دولت با مردم؛
🔹 توسعه گفتمان مشارکتی مردم با برنامه های توسعه ای دولت؛
🔹 الزامات و پیش نیازهای استفاده از ظرفیت های مردمی در امور عمومی.
✅از نویسندگان و پژوهشگران گرامی دعوت می شود با مراجعه به «سامانه فصلنامه» مقالات خود را تا تاریخ 1401/05/05 ارسال نمایند. برای کسب اطلاعات بیشتر، با دبیرخانه فصلنامه واقع در دفتر پژوهش و همکاری های علمی و بین المللی، به شماره های02142501416 و 02142501552 تماس حاصل فرمایید.
✅در ضمن آرشیو مقالات فصلنامه در پایگاه مجلات تخصصی نور و بانک اطلاعات نشریات کشور قابل مشاهده است.
1401/04/22