۱۳۹۹ سه شنبه ۱ مهر
پیام تبریک
دکتر محمد رحمانیان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم، در پیامی روز ملی اورژانس تبریک گفت
دکتر محمد رحمانیان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم، در پیامی روز ملی اورژانس و چهل و پنجمین سالروز تاسیس مرکز حوادث و فوریت های پزشکی را به پیشگامان عرصه سلامت تبریک گفت.

🔸به گزارش روابط عمومی دانشگاه، متن این پیام بدین شرح است:

💢 بسمه تعالی

وَ مَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا.
و هر کس نفسی را حیات بخشد (از مرگ نجات دهد) مثل آن است که همه مردم را زندگی بخشیده است.
[سوره مبارکه مائده/ آیه 32]

درود بی پایان بر شما فرشتگان نجات اورژانس جهرم که در تمامی لحظات سخت و جان فرسا، از آسایش خود چشم پوشیده و در جهت نجات جان انسان ها از هیچ کوششی دریغ نمی ورزید.

مجموعه اورژانس جهرم از داشتن تلاشگرانی چون شما که با پشتوانه توانایی و دانایی، توشه گرفته از ارق  دینی و میهنی در سودای تامین سلامت و دفاع از جان انسان ها، همت خویش را به کار گرفته و مجدانه تلاش می نمائید به خود می بالد.

بدینوسیله 26 شهریور ماه، چهل و پنجمین سالروز تاسیس سازمان اورژانس را خدمت تمامی شما عزیزان تبریک عرض نموده، از جان فشانی های شما در حوادث گوناگون از قبیل بلایای طبیعی تا  حوادث ترافیکی  و خصوصا نبرد با ویروس کووید 19 تقدیر و تشکر بعمل می آوریم.

در 7 ماه اخیر و صحنه ی نبرد با ویروس منحوس کرونا پرسنل ستادی و عملیاتی اورژانس جهرم دست در دست یکدیگر با تلاش و پشتکار و همت والا در کنار سایر کادر درمان حماسه ای دیگر را در میهن عزیزمان رقم زدند.

امید است که در پرتو الطاف الهی به یمن غیرت ایثارگرانی چون شما، شاهد به ثمر نشستن کامل این تلاش های بی وقفه و بازگشت آسایش و سلامت به جامعه باشیم.

🔹 دکتر محمد رحمانیان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم