۱۳۹۹ يکشنبه ۱۹ مرداد
بهداشتی
تاکنون بیش از 6 هزار و پانصد نفر از سراسر کشور در پویش "همیار مدافعان سلامت" ثبت نام کرده اند
.
در جلسه هیات رئیسه امروز یکشنبه 12 مردادماه، مسوول واحد ارتقاء آموزش سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه، از روند اجرایی پویش همیار مدافعان سلامت گزارش مبسوطی ارائه داد. استقبال از این طرح بسیار چشمگیر است
مریم دهقانیان، مسوول واحد ارتقاء آموزش سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه گفت: "پویش همیار مدافعان سلامت" برای اولین در سطح کشور، در امتداد طرح "هر خانه یک پایگاه سلامت" و با هدف بکارگیری پتانسیل های خوب کودکان و نوجوانان در سطح خانواده و اجتماع شکل گرفته است.
وی افزود: از ابتدای اعلام همگانی و ارسال فراخوان، تاکنون تعداد 6571 از کودکان و نوجوان سراسر کشور به این پویش پیوسته اند.
دهقانیان خاطر نشان کرد: علاوه بر شهرهای استان فارس، تعداد زیادی از متقاضیان از استان های اصفهان، بوشهر، مشهد، بندرعباس بوده اند.
مسوول واحد ارتقاء آموزش سلامت معاونت بهداشتی مشارکت چشمگیر و حضور مشتاقانه کودکان و نوجوانان روستایی را از نقاط عطف این پویش برشمرد و گفت: ایجاد حساسیت و آموزش خود مراقبتی از بطن خانواده ها، بخصوص در مناطق محروم، از مهمترین ارکان مقابله با کرونا در گام های نخست پیشگیری به شمار می رود.
دهقانیان اظهار داشت: آموزش آنلاین به اعضای پویش همیار سلامت از ابتدای شهریور ماه آغاز می شود و پس از آن اعضا باید از اقدامات خود فیلم تهیه و ارسال نمایند تا در مراحل بعد در قالب مسابقه به برگزیدگان جوایزی اهدا شود.
دهقانیان با اشاره به محورهای فراخوان، افزود: سه اصل بنیادین ماسک زدن ، شستشوی صحیح و مکرر دست ها و رعایت فاصله گذاری اجتماعی از اصلی ترین محورهای این پویش کشوری به شمار می رود و امیدواریم با مشارکت حداکثری خانواده ها گام بزرگی در اصول پیشگیری و مراقبت جامعه انجام پذیرد.
#هر_خانه_یک_پایگاه_سلامت
#پویش_همیار_مدافعین_سلامت