۱۳۹۹ يکشنبه ۱۹ مرداد
فرهنگی و دانشجویی
اثر دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی جهرم جزو 5 اثر برگزیده جشنواره ملی نماهنگ و کلیپ دو دقیقه‌ای شد
اثر راه‌های بهتر برای پیشگیری از کووید 19 از حسین معصومی، دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی جهرم جزو 5 اثر برگزیده جشنواره ملی نماهنگ و کلیپ دو دقیقه‌ای "زندگی دست یاریگر توست" دانشگاه های علوم پزشکی شناخته شد .

این جشنواره که در ابتدای شیوع کرونا در کشور برگزار شد استقبال خوبی صورت گرفت و 174 اثر در بخش‌های انفرادی و گروهی به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد.

این جشنواره ملی در راستای «پویش دانشجویی مقابله کرونا» توسط دانشکده علوم پزشکی لارستان، دانشگاه علوم پزشکی کاشان و با همکاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و وزارت علوم تحقیقات و فناوری طراحی و اجرا شد.

شایان ذکر است :حداکثر آثار ارسالی برای هر دانشجو و نهاد دانشجویی 3 اثر تعیین شده بود، 11 گروه با ارسال سه اثر و در مجموع با 33 اثر در بخش گروهی شرکت کردند. همچنین 109 نفر (به تفیک 82 نفر با ارسال یک اثر، 22 نفر با ارسال دو اثر و پنج نفر با ارسال سه اثر) در مجموع با ارسال 141 اثر در این بخش ازجشنواره به رقابت پرداختند.

گفتنی است "تقویت دغدغه‌مندی فرهنگی و دانشجویی دانشجویان سراسر کشور نسبت به موضوع کرونا"، "ترویج و ترغیب فرهنگ فعالیت‌های مجازی نوآورانه دانشجویی در سطح ملی"، "ایجاد انگیزه برای انجام فعالیت‌های فرهنگی/ هنری خلاقانه در حوزه سلامت"، "تبادل ایده‌ها و تجربه‌های هنری دانشجویان در سطح ملی و هم‌افزایی پتانسیل فرهنگی دانشجویی بین دانشگاهی" از اهداف این جشنواره بود.
1399/05/08