۱۳۹۹ دوشنبه ۱۶ تير
تقدیر
تقدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم از جناب آقای سید محمد علی ذبیحی پور رئیس دانشگاه غیر انتفاعی اندیشه جهرم به خاطر ارائه خدمات ارزنده ایشان در خصوص در اختیار گذاشتن مجتمع فرهنگی و ورزشی این دانشگاه جهت نقاهتگاه بیماران کرونایی جهرم.
تقدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم از جناب آقای سید محمد علی ذبیحی پور رئیس دانشگاه غیر انتفاعی اندیشه جهرم به خاطر ارائه خدمات ارزنده ایشان در خصوص در اختیار گذاشتن مجتمع فرهنگی و ورزشی این دانشگاه  جهت نقاهتگاه بیماران کرونایی جهرم.

دکتر محمد رحمانیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت: با همکاری  خوب دانشگاه غیر انتفاعی جهرم توانستیم در ابتدای شروع همه گیری کرونا ویروس در جهرم، محلی مناسب برای بیماران مبتلا که دوره درمان خود را در بیمارستان سپری کرده بودند و  شرایط قرنطینه در خانه را نداشتند مهیا کنیم.

وی افزود:  دانشگاه علوم پزشکی جهرم صمیمانه از همکاری خوب جناب آقای ذبیحی پور قدر دانی می کند که در زمان قرنطینه و محدودیت ها این مجتمع فرهنگی و ورزشی را در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار دادند. با آرزوی توفیق روز افزون برای ایشان.

گفتنی است در فروردین ماه 99، نقاهتگاه بیماران کرونایی در جهرم با 150 تخت بستری با تجهیزات مناسب در سه سالن  مجتمع ورزشی دانشگاه غیر انتفاعی اندیشه ایجاد شد.
1399/04/10