۱۳۹۹ پنج شنبه ۲۱ فروردين
درمان
پیشنهاد راه اندازی آزمایشگاه تشخیص ویروس کرونا در جهرم
امروز دوشنبه 4 فروردین ماه 99، در جلسه ای که با حضور دکتر شیرازی، مدیر کل اداره آزمایشگاه های دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر فداکار، قائم مقام معاونت درمان و دکتر کریمی، معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز و معاونین بهداشتی، درمان و آموزش و پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی جهرم برگزار شد، پیشنهاد راه اندازی آزمایشگاه تشخیص کرونا در جهرم مطرح گردید.

امروز دوشنبه 4 فروردین ماه 99، در جلسه ای که با حضور دکتر شیرازی، مدیر کل اداره آزمایشگاه های دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر فداکار، قائم مقام معاونت درمان و دکتر کریمی، معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز  و  معاونین بهداشتی، درمان و آموزش و پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی جهرم برگزار شد، پیشنهاد راه اندازی آزمایشگاه تشخیص کرونا در جهرم مطرح  گردید.

دکتر محمد رحمانیان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم، در این جلسه ضمن  ارائه گزارشی از عملکرد مجموعه دانشگاه در طرح بسیج ملی مقابله با کرونا، در جهرم افزود: در طرح مقابله با کرونا کلیه معاونت های دانشگاه مشغول فعالیت هستند و از تمامی ظرفیت های آنها در جهت ردیابی و درمان  بیماران مبتلا استفاده می شود.

دکتر محمد رحمانیان افزود: با توجه به شیوع بالای ویروس کرونا ردیابی و تشخیص زودهنگام این بیماری در کنترل و مقابله با آن را بسیار ضروری است.

رئیس دانشگاه بیان کرد: با وجود  ظرفیت های آزمایشگاهی و  بیمارستانی، دانشگاه علوم پزشکی جهرم  پناسیل راه اندازی آزمایشگاه تشخیص کرونا را دارا می باشد.

دکتر شیرازی،  از اقدامات دانشگاه علوم پزشکی جهرم در مواجهه و مقابله با بیماری کرونا در سطح جهرم تقدیر کرد.

وی در پایان از  آزمایشگاههای معاونت بهداشتی و آموزشی و از بخش های مختلف بیمارستان پیمانیه بازدید به عمل آورد.
1399/01/05