۱۳۹۹ جمعه ۲۰ تير
ثبت نام بیمه تکمیلی

بسمه تعالی

به اطلاع کلیه همکاران گرامی که متقاضی ثبت نام در بیمه تکمیلی- درمانی سینا (سال98-99) هستند؛ می رساند جهت ثبت نام و تحویل مدارک تا تاریخ 98/12/25 هرچه سریع تر اقدام نمایند. لذا خواهشمند است متقاضیان با مراجعه به رابطین خود (به شرح ذیل)در واحدهای مربوطه نسبت به تکمیل فرم ثبت نام و ارائه کپی صفحه اول دفترچه بیمه، در یکی از طرح های سه گانه که به پیوست می باشد اقدام نمایند.

بیمارستان مطهری: جناب آقای محمد رضا رحمانیان

بیمارستان پیمانیه: جناب آقای محمد هادی اعتصامی

معاونت بهداشتی: سرکار خانم لیلا امیر حمیدی

معاونت درمان: جناب آقای علیرضا خوشرو

مرکزاورژانس و فوریت های پزشکی: جناب آقای محمد رحمانیان

بیمارستان خاتم الانبیاء خفر: جناب آقای امین کریم یار

معاونت غذا و دارو : جناب آقای نوید مصریان

معاونت توسعه، آموزشی، پژوهشی، دانشجویی و فرهنگی : امور رفاهی دانشگاه

لازم به ذکر است که کارمند بیمه شده اصلی، هر طرحی را انتخاب نماید جهت افراد تحت تکفل خود نیز باید همان طرح را انتخاب کند.

همکارانی که تمایل دارند پدر و مادر خود را نیز بیمه تکمیلی نمایند نیازی به تحت تکفل داشتن آنها نیست و داشتن دفترچه بیمه الزامی می باشد.

امور رفاهی دانشگاه

فرم ثبت نام بیمه تکمیل درمان سینا

تلفن همراه

شماره شبا

شماره حساب بانک ملت

بیمه پایه

شماره شناسنامه

تاریخ تولد

نسبت

نام پدر

کدملی

بیمه شده اصلی

اینجانب متقاضی طرح شماره ................... بیمه تکمیل درمان می باشم و به دانشگاه علوم پزشکی جهرم  اختیارکامل میدهم و مکلف می نمایم که مبلغ .................................... ریال ماهیانه ازحقوق اینجانب کسر و به حساب شماره 4450000380 نزد بانک ملت شعبه میرداماد تهران بنام بیمه سینا واریزنماید .

نام و نام خانوادگی : ......................................

امضاء :

ضمنا مبلغ طرحها بابت هرنفربه شرح ذیل می باشد :

طرح شماره یک : 000/487 ریال طرح شماره دو : 000/639 ریال طرح شماره سه : 000/787ریال

« طرح ویژه آتش سوزی و زلزله منازل مسکونی با 70 % تخفیف ویژه کارمندان دانشگاه علوم پزشکی جهرم »

بدون پیش پرداخت بصورت 5 قسط 10 هزارتومانی  ( کسرازحقوق ) منزل مسکونی خود را دربرابرخطرات آتش سوزی ، انفجار ، صاعقه و زلزله تا مبلغ 200 میلیون تومان بیمه کنید درصورت موافقت آدرس دقیق منزل و کدپستی و شماره تلفن منزل را قید فرمائید .

اینجانب ................................................................ متقاضی صدوربیمه آتش سوزی و زلزله با شرایط فوق می باشم .

آدرس : ..................................................................................................................... تلفن منزل : ....................................... کد پستی : ............................................. امضاء :

1398/12/13