دانشگاه علوم پزشکی جهرم
غذا و دارو
ماسک های تولیدی در جهرم دارای استاندارد وزارت بهداشت هستند
ماسک های تولید شده در جهرم دارای مصرف درمانی و عمومی هستند که در حجم بالا روزانه تولید می شوند.

🔹دکتر ابوالفضل نیکوسیر معاون غذا و دارو دانشگاه گفت: در شهرستان جهرم دو تولیدی صنعتی (کارخانه ای) و یک تولیدی غیر صنعتی ماسک مشغول به فعالیت هستند. روزانه به طور متوسط نزدیک به 20 الی 30 هزار ماسک در جهرم تولید می شود.

🔹وی در ادامه بیان کرد: عرضه ماسک های درمانی و عمومی از تولیدات این مراکز است و دارای استاندارد وزارت بهداشت هستند. تا کنون ماسک های درمانی این مراکز مورد استفاده در بیمارستان های شهر قرار گرفته و ماسک های عمومی هم در داروخانه ها و کالاهای پزشکی جهرم توزیع و عرضه شده است.

🔹وی با اشاره به ویژگی ماسک های درمانی و عمومی گفت:  ماسک های درمانی می بایست سه لایه و از نوع اسپان 25، ملت بون، اسپان25 یا اسپان 25، نانو و اسپان 25 باشند. همین طور ماسک های عمومی  ( مصرف غیر درمانی) می بایست از نوع بایکو25، sms25، بایکو 25 یا  sms25 ،sms25 وsms25 باشد.

🔹به گفته وی این سه تولیدی ماسک در شهرستان توسط بازرسین استان نظارت شده و گزارش های تایید شده آنان به وزارتخانه اعلام شده است. همچنین معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جهرم ماهانه در نوبت های مختلف از عملکرد این تولیدی ها نظارت می کند.
1399/09/02