۱۳۹۶ جمعه ۲ تير
چگونگي كاهش ميزان مصرف نمك

چگونگي كاهش ميزان مصرف نمك:

1-      تهيه غذاهاي كم نمك

2-      حذف نمكدان در سفره

3-      استفاده از طعم دهنده هايي مانند سركه، آبليمو ، سير ، پياز ، سبزيجات معطر به جاي نمك

4-      كاهش مصرف غذاهاي صنعتي(غذاهاي آماده و كنسروها)

5-      مصرف نان هاي كم نمك يا بي نمك

6-      مصرف مواد غذايي تازه و طبيعي

7-      خيساندن پنير در آب قبل از مصرف جهت كاهش ميزان نمك

8-      مطالعه برچسب مواد غذايي براي دانستن مقدار سديم(ماده اصلي نمك)

9-      مصرف آجيل ها و مغزدانه ها به صورت بي نمك يا خام

 

واحد اطلاع رساني نظارت بر مواد غذايي،آشاميدني،آرايشي و بهداشتي 54345045

تاریخ:
1395/12/18
تعداد بازدید:
216
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0

ارسال نظرات
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.
Powered by DorsaPortal