۱۳۹۷ سه شنبه ۱ آبان
كارگاه آموزشي
كارگاه آموزشي اندازه گيري مواد نگهدارنده در انواع مواد غذايي براي كارشناسان آزمايشگاه هاي كنترل مواد غذايي قطب 5 كشوري در دانشگاه علوم پزشكي جهرم برگزار شد
كارگاه عملي اندازه گيري مواد نگهدارنده (سديم بنزوات و پتاسيم سوربات) در انواع مواد غذايي از قبيل انواع سس ها،انواع كيك و كلوچه ،انواع آب ميوه ونوشيدني كه توسط دستگاه HPlc(كروماتوگرافي مايع) و اسپكتروفتومترUV انجام مي شود براي كارشناسان آزمايشگاه هاي كنترل مواد غذايي قطب 5 كشوري برگزار شد.
كارگاه عملي اندازه گيري مواد نگهدارنده (سديم بنزوات و پتاسيم سوربات) در انواع مواد غذايي  از قبيل انواع سس ها،انواع كيك و كلوچه ،انواع آب ميوه ونوشيدني كه توسط دستگاه HPlc(كروماتوگرافي مايع) و اسپكتروفتومترUV انجام مي شود براي كارشناسان آزمايشگاه هاي كنترل مواد غذايي قطب 5 كشوري برگزار شد.


 در اين كارگاه يك روزه، كارشناسان به صورت عملي با نحوه آماده سازي نمونه و استانداردها، نحوه تنظيم كردن روش بر روي دستگاه و كار با دستگاه Hplc و اسپكتروفتومتر جهت اندازه گيري نمونه آشنا شدند.

اين كارگاه آموزشي  روز چهارشنبه 25 بهمن ماه 96 با حضور كارشناسان آزمايشگاه هاي شيراز، بندرعباس، بوشهر، ياسوج، لار و فسا در آزمايشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي جهرم برگزار شد.

گفتني است آزمايشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه داراي استاندارد دقيق كشوري است و با توجه به بالا بودن بار فني كارشناسان آزمايشگاه اين كارگاه در اين آزمايشگاه برگزار شد.
تاریخ:
1396/11/28
تعداد بازدید:
112
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0

ارسال نظرات
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.
Powered by DorsaPortal