۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
غذا و دارو
در كارگاه "نسخه نويسي و تجويز مكمل هاي ورزشي" مطرح شد؛ نكات مهمي درباره تجويز مكمل هاي غذايي
مكمل هاي غذايي فرآورده هايي هستند كه فقدان يا كمبود يك يا چند ماده مغذي اوليه در رژيم غذايي را تكميل مي كنند و از طريق ارتقاء عملكرد و يا پيشگيري از اختلالات دستگاه هاي مختلف بدن باعث افزايش سلامتي مي شوند.
مكمل هاي غذايي فرآورده هايي هستند كه فقدان يا كمبود يك يا چند ماده مغذي اوليه در رژيم غذايي را تكميل مي كنند و از طريق ارتقاء عملكرد و يا پيشگيري از اختلالات دستگاه هاي مختلف بدن باعث افزايش سلامتي مي شوند.
در مورد مكمل ها چند مسئله وجود دارد: ايمن بودن (اثرات جانبي)، موثر بودن (كارايي)، قانوني بودن، دوز و زمان مناسب مصرف، تركيبي از رژيم غذايي و تمرينات كه ورزشكار در هنگام استفاده از مكمل بايد داشته باشد.
ورزشكاران براي تامين مواد مغذي بيشتر، جلوگيري از كمبود مواد مغذي و ايجاد اثرات نيروزا، از مكمل هاي ورزشي استفاده مي كنند.

با توجه به گستردگي زياد مصرف مكمل هاي غذايي بين جوانان بخصوص ورزشكاران اين كارگاه توسط واحد آموزش مداوم دانشگاه برگزار شد.

مدرس اين كارگاه دكتر فواد عسجدي عضو برد ورزشي تغذيه ايفمارك و كميته تغذيه فدراسيون پزشكي ورزشي ايران بود.
گروه هدف اين كارگاه ورزشي داروسازان و كارشناسان تغذيه شهرستان بودند.
هدف اصلي اين كارگاه آشنايي كارشناسان تغذيه و داروسازان با انواع مكمل هاي ورزشي و نحوه تجويز منطقي آنها در گروه هاي ورزشي مختلف در دوره هاي تمرين مسابقات به منظور كاهش عوارض ناشي از مصرف نابجاي مكمل ها و بهبود كارايي و عملكرد بهتر ورزشكاران بود.
تاریخ:
1396/09/12
تعداد بازدید:
45
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0

ارسال نظرات
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.
Powered by DorsaPortal