۱۳۹۶ جمعه ۲۴ آذر
سلامت
پيشرفت و مهار سرطان به تغذيه مربوط مي شود و 35 درصد علت سرطان سينه به تغذيه بر مي گردد.
غذاهايي براي مهار سرطان مصرف كنيد كه خاصيت ضد سرطان دارد مانند ادويه جات مخصوصا زرد چوبه.
پ
غذاهايي براي مهار سرطان مصرف كنيد كه خاصيت ضد سرطان دارد مانند ادويه جات مخصوصا زرد چوبه.

ويتامين E كه در مغزها( مثل بادام ) و ويتامينC كه درگياهان و سبزيجات وجود داردخاصيت آنتي اكسيدان و ضد سرطاني دارند.

در روز هر فرد بايد پنج واحد مصرف سبزيجات و ميوه داشته باشد.
از مصرف شيريني و غذاهاي چرب كه عامل سرطان هستند بايد دوري كرد.

ورزش نقس موثري در پيشگيري سرطان دارد. انجام فعاليت ورزشي متوسط به مدت 45 يا 60 دقيقه به طور منظم و در ساعات مشخص بسيار حياتي است.

چك كردن استروژن خون و رعايت آن در حد اعتدال تاثير بسيار زيادي در پيشگيري از بروز سرطان سينه دارد.

فرد مبتلا به سرطان در مصرف نمك، شيريني و نشاسته بايد بسيار دقت كند زيرا گاهي مصرف آن ها باعث پيشرفت بيماري مي شود و همچنين مصرف مولتي ويتامين بعد از شيمي در ماني توصيه نمي شود و مصرف خود سرانه آن خطرناك و بايد با تشخيص پزشك باشد.

بيشتر مواقع سرطان سينه بعد از يائسگي بروز مي كند و يائسگي خود عاملي است براي افزايش وزن. اضافه وزن عامل مهمي در ايجاد سرطان است.

فيبر موجود در سبزي و ميوه خاصيت پاك كننده روده و معده را دارد و باكتري هايي كه به مرور در بدن ذخيره و عامل سرطان هستند پاك و از بين مي برند.
مصرف ويتامين D كه بهترين منبع آن آفتاب است و همين طور كلسيم (لبنيات كم چرب) تاثير مستقيمي در كاهش بيماري سرطان سينه دارد.

▫️دكتر مرضيه حق بين، فوق تخصص جراحي سرطان
تاریخ:
1396/09/04
تعداد بازدید:
29
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0

ارسال نظرات
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.
Powered by DorsaPortal