۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
🔻🔻در زمان افطار قند خون در پايين ترين سطح خود قرار دارد كه يكي از علل سردردهاي نزديك افطار است...
🔻🔻در زمان افطار قند خون در پايين ترين سطح خود قرار دارد كه يكي از علل سردردهاي نزديك افطار است...
🔻🔻در زمان افطار قند خون در پايين ترين سطح خود قرار دارد كه يكي از علل سردردهاي نزديك افطار است...
🔸 بهترين رژيم را براي باز كردن روزه دريافت مايعات گرم همراه با قندهاي ساده طبيعي مانند: آب جوش به همراه 2 تا 3 عدد خرما، شير گرم به همراه يك قاشق عسل ، چاي كمرنگ و تازه دم به همراه خرما،كشمش،توت خشك و سپس مصرف كمي نان و پنير و گردو و يا سبزي خوردن است.
 
برنامه غذايي شام بايد متنوع و متعادل باشد يعني چهار گروه اصلي هرم مواد غذايي در برنامه غذايي گنجانده شود.
 
 گروههاي اصلي هرم مواد غذايي شامل نان و غلات، ميوه و سبزيجات ، گوشت و حبوبات و لبنيات مي باشد.
 
در كنار غذاي اصلي بايستي يك ليوان ماست يا دو ليوان دوغ و يك ظرف سالاد همراه با آبليمو يا آبغوره مصرف شود.
🔹افروز جعفرنيا كارشناس تغذيه معاونت غذا و دارو
تاریخ:
1396/03/10
تعداد بازدید:
347
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0

ارسال نظرات
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.
Powered by DorsaPortal