جهرم

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی

1 مورد یافت شد

بایدها و نبایدهای خوراکی در هنگام ابتلا به آنفلوآنزا/ 10 خوراکی

http://jums.ac.ir/آرشیو-متنی-آموزش-سلامت/بایدها-و-نبایدهای-خوراکی-در-هنگام-ابتلا-به-آنفلوآنزا⁄-10-خوراکی-که-به-درمان-آنفلوآنزا-کمک-می‌کند

سوپ مرغ: مایعات و الکترولیت‌ها، پروتئین و روی، ویتامین‌های A و C از سبزیجات، آنتی‌اکسیدان از سبزیجات و ادویه‌ها. ۳. سیر: خاصیت ضدویروسی، تقویت سیستم ایمنی. ۴. خوراکی‌های حاوی ویتامین D: سالمون، قزل‌آلا، روغن جگر ماهی، شیر و...

04/09/09 08:43

سامانه ی گفتگوی آنلاین نیافام